Mladík z pomsty zabodol Gejzovi nôž do chrbta

13.11.2011 Trebišov

BRATISLAVA 13. novembra (WEBNOVINY) - Zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva obvinil michalovský vyšetrovateľ 18-ročného Bartolomeja z obce Drahňov.

Tento v piatok okolo 9:30 na chodníku pred pohostinstvom Griff na Hlavnej ulici vo Veľkých Kapušanoch fyzicky napadol 19-ročného Gejzu z Čičaroviec. Nožom ho bodol dvakrát do chrbta ako pomstu za to, že on v minulosti nožom napadol jeho príbuzného.

Obvinený svojim konaním spôsobil poškodenému mužovi podľa predbežnej lekárskej správy bodné rany chrbta s predbežnou dobou liečenia viac ako sedem dní.

Útok sa odohral v spoločnosti príbuzného Ivana (34) a ďalších štyroch osôb, ktorí sa na miesto dostavili na osobnom motorovom vozidle značky Mazda MPV a po útoku na ňom odišli.

Obvinený je už v cele policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby. Vyšetrovateľ zadržal ako podozrivú osobu z uvedených trestných činov aj Ivana, ktorého taktiež umiestnil do cely policajného zaistenia. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

Agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.
 

Vyberte región